Kantin işletmeciliği eğitimi (113 saat), katılımcılara profesyonel iş imkanı sunuyor. İş sağlığı ve güvenliği kapsamında kurs katılımcılarına özel ve kurumsal alanlardaki kantinlerin nasıl işletileceğine dair bilgilerde yer alıyor.
Kantin işletmeciliği eğitimi (113 saat) sayesinde katılımcılar müşterilerine sağlıklı gıdaların nasıl sunulacağını öğrenirler. Hastane, havalimanı, okul gibi pek çok kamuya açık yerlerde kantinler yer alıyor. Bu kantinleri işletmek isteyenler eğitimlere katılıp sertifika almaları gerekiyor. Kantin işletmek isteyenler hem müşterileri hem de çalışanları için bu eğitimi almalılar. Eğitim sayesinde sağlık ve güvenlik ile çevreyi koruma noktasında önemli adım atmış olacaklar.
Kantin işletmeciliği eğitimi (113 saat) katılımcılara birçok avantaj sunmayı amaçlıyor. Bu amaçları şöyle sıralayabiliriz;
• İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili temel birçok bilgi edinirler.
• İşlenen hazır gıdaları uluslararası standartlar kapsamında pişirip, servise hazır hale getirip en sonda sunumunu yaparlar.
• Hijyen kuralları başta olmak üzere işlem sırasına göre makinede bulaşıkları yıkarlar. Daha sonra çöpleri atarlar.
• Ulusal ve uluslararası mevzuat kapsamında toplu gıdaların üretiminin yapıldığı yerleri hijyenik hale getirirler. Ayrıca gıda ve ekipmanlarında hijyenlerini sağlarlar.
Yukarıdaki bilgilere ek olarak özetle eğitime katılan kişiler;
• Etkili iletişim,
• İçecek ve kuru gıda satışı,
• İşe hazırlık gibi konularda da bilgi sahibi olurlar.
Kantin işletmeciliği eğitimi (113 saat) için Saka İSG’nin profesyonel eğitimcilerinden yardım alabilirsiniz.